Slide background

OOTMARSUM

Historisch en gezellig Ootmarsum
Midden in het prachtige Twentse coulisselandschap met weiden, akkers, beekjes en houtwallen ligt Ootmarsum. Een oud stadje met een historische kern die een trekpleister vormt voor de omgeving en ver daarbuiten. Wonen in Ootmarsum is puur genieten op een plek waar natuur en cultuur samenkomen. De authentieke Twentse cultuur is hier nog veelvuldig waarneembaar en het historische centrum is een broedplek voor kunstenaars en cultuurliefhebbers. Dat komt ook naar voren in de typisch Ootmarsumse evenementen die hier ieder jaar plaatsvinden. Het artistieke ‘Kunst in Ootmarsum’ in augustus is jaarlijks een echte trekpleister voor kunstliefhebbers uit binnen- en buitenland. De sfeervolle ‘Koale Kermis’ zorgt in november voor een stroom van bezoekers. Het is slechts een greep uit de vele activiteiten die  voortkomen uit de hechte gemeenschap die Ootmarsum is.

In de omgeving
Ootmarsum ligt in de toeristische gemeente Dinkelland. Het is een gemeente die vooral geliefd is bij natuurliefhebbers. Fietsers en wandelaars genieten van de omgeving, maar ook van de vele musea
die de gemeente rijk is. Daarnaast heeft Ootmarsum een prima aansluiting op het openbaarvervoernetwerk, zodat omringende dorpen en grotere steden als Hengelo, Enschede en Almelo snel en gemakkelijk bereikbaar zijn.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET THOMA POST MAKELAARS

Tel: 053 – 434 00 38 of kijk op: www.thomapost.nl

 
Grimberg
Lassche
Nijhuis
Thoma-post-jr.nieuw
Morsink